Med utgångspunkt från dina behov och förutsättningar

Professionella leverantörer

Med utgångspunkt från dina behov och förutsättningar

Professionella leverantörer

Rusta och matcha Huddinge - coachning och praktisk hjälp

Med Rusta och matcha får du en dedikerad jobbcoach som hjälper dig att få ett arbete! Med rätt förberedelser och unika branschkunskaper ser vi till att du är redo att ta steget ut arbetslivet eller in i den akademiska världen. 

Våra jobbcoacher talar engelska och svenska. Det finns även möjlighet att få hjälp av en tolk om det behövs. 

I din kontakt med Arbetsförmedlingen räcker det att du anger vårt KA-nummer: 10069135, och säga att du vill få hjälp av oss med Rusta och Matcha i Huddinge. De sköter resten.

Kontakta oss via formuläret så återkommer någon av våra coacher inom kort! 

rusta och matcha Huddinge

Lite av det vi kan erbjuda

  • Kartlägga din kompetens, dina erfarenheter och övriga meriter
  • Göra upp en konkret plan med exempelvis förslag på olika kortare kurser eller praktik som kan bygga på ditt CV och stärka dig
  • Veckovisa möten där man följer upp planen och utvärderar hur det går
  • Hjälp med förberedelser inför ansökningar och intervjuer
Rusta och matcha arbetsintervju Huddinge

Jobbcoacher med bred bakgrund

Den samlade erfarenheten hos våra jobbcoacher som arbetar med Rusta och Matcha i Huddinge är fantastisk och det är en klar fördel för dig som arbetssökande. Jobbcoacherna som arbetar hos oss kommer både från näringslivet och från offentlig sektor. De har erfarenhet från bland annat rekrytering, omställning, chefscoachning, sociologi, statsvetenskap, beteendevetenskap, företagsekonomi, stresshantering, marknadsföring och friskvård.

Även när det kommer till branschkunskap finns det en stor bredd. Vår verksamhet har kunskap inom bygg, lokalvård, design, administration, kommunikation, juridik, ekonomi, transport, lager, logistik, skola, omsorg, vård, kundservice, hotell, restaurang, handel, data och IT.

Den jobbcoach som arbetar med dig med rusta och matcha i Huddinge vill att du ska lyckas och gör alltid sitt yttersta för att hitta en metod som blir framgångsrik.

Bäst i test enligt Arbetsförmedlingen

Med Arbetsförmedlingens betyggssystem har vi under vårt arbete fått högsta poäng vilket betyder att vi tillhör ett av de bästa och mest effektiva jobbcoachingföretagen i Sverige. Det viktigaste är dock att de som tagit del av vår tjänst tycker att vi gjort ett bra jobb och där kan vi stoltsera med att hela 98% av våra deltagare är nöjda.

Coachgruppen har funnits sedan mitten av 2010-talet och har idag flera kontor i sydöstra Sverige. Vi har arbetat med kommunala arbetsmarknadsinsatser i flertalet kommuner vilket gett oss ovärderlig erfarenhet och kunskap om hur man på ett praktiskt sätt hjälper människor som står långt ifrån arbetsmarknaden in i arbetslivet.

Rusta och matcha Huddinge - detta erbjuder vi

Jobbcoach

En jobbcoach som du träffar varje vecka, som handleder dig och ger dig studie- och yrkesvägledning vid behov. Mötena sker digitalt, fysiskt eller per telefon.

En plan

Utifrån dig och dina behov sätter du och jobbcoachen ihop en plan för hur du ska nå dina mål och komma in på en utbildning eller få ett arbete.

Kontakter

Få tillgång till våra arbetsgivarkontakter och chefsnätverk. Vi ordnar dessutom ofta rekryteringsträffar och jobbmässor dit du självklart är inbjuden. Hos oss kan du även få hjälp med att lära dig LinkedIn som är en bra och praktisk digital plattform för en som vill hitta arbete.

Praktik och utbildning

Vi hjälper dig hitta relevant praktik eller kortare utbildning som leder till arbete.

Hjälp med förberedelser

Praktisk hjälp med att ta fram branschanpassade ansökningshandlingar eller med intervjuförberedelser.


Kontakta oss

Lämna dina uppgifter i formuläret så kontaktar någon av våra coacher dig inom kort!

Vi finns även på telefonnummer: 08-735 33 08.


Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)

kontakta oss Huddinge