Vi hittar din väg in i arbetslivet

Motiverade handledare - Yrkessvenska - Chefsnätverk

Vi hittar din väg in i arbetslivet

Motiverade handledare - Yrkessvenska - Chefsnätverk

Rusta och matcha Uppsala – nå ditt mål

Med Rusta och Matcha i Uppsala får du hjälp att hitta dina styrkor. När du samlat dem kan du gå vidare och rusta din kompetens där det kan behövas. Varje vecka träffar du en engagerad jobbcoach som hjälper dig med såväl praktiska uppgifter som med stöd och uppmuntran. Tillsammans gör ni upp en plan som på ett konkret sätt ger dig en väg fram till arbete. 

Arbetsförmedlingens egna betyggsystem har gett oss högsta betyg vilket betyder att vi tillhör ett av de mest effektiva jobbcoachingföretagen i Sverige enligt dem. Vi har dessutom 98% nöjda deltagare. 

För att anlita oss behöver du ange vårt KA-nummer, 10069135, när du kontaktar Arbetsförmedlingen.

Du kan också lämna dina uppgifter i formuläret här på sidan om du har frågor eller funderingar så kontaktar någon av våra jobbcoacher dig inom kort! 

rusta och matcha Uppsala

Rusta och matcha innebär:

  • Träffa din handledare veckovis fysiskt, digitalt eller via telefon
  • Skapa en individuell plan med din handledare 
  • Digitala föreläsningar och kurser 
  • Relevant praktik som leder in i arbete. 
  • Kontakter och nätverkande. 
  • Individuellt upplägg.
  • Går att kombinera med SFI, föräldraledighet etc. 
Rusta och matcha arbetsintervju Uppsala

Rusta och Matcha Uppsala - lösningar som passar dig

Rusta och Matcha går att kombinera med andra utbildningar och åtgärder från arbetsförmedlingen som exempelvis samhällsorientering eller SFI. Du kan också ta del av Rusta och Matcha i Uppsala om du är föräldraledig på deltid. Rusta och Matcha kan även passa för dig med en funktionsvariation.
 
Våra medarbetare talar svenska och engelska flytande. Jobbcoacherna som arbetar hos oss är mycket vana vid att arbeta med tolkar som talar språk från hela världen och med språkstöd. 
 
Hör gärna av dig till oss med frågor kring hur vi arbetar!

Nätverk i Uppsala

Jobbcoacherna hos oss har stora nätverk och arbetar tillsammans för att hitta passande arbetsplatser till de som tar del av Rusta och Matcha i Uppsala. Våra handledare kan identifiera olika yrkesroller inom bygg, lokalvård, design, administration, kommunikation, juridik, ekonomi, transport, lager, logistik, skola, omsorg, vård, kundservice, hotell, restaurang, handel, data och IT. 

Den jobbcoach som arbetar med dig vill att du ska lyckas och gör alltid sitt yttersta för att hitta en passande arbetsplats åt dig.

Välmeriterade jobbcoacher

Våra medarbetare som arbetar med Rusta och Matcha i Uppsala har arbetslivserfarenhet från både näringslivet och offentlig sektor. Exempelvis har de utbildning i, eller har arbetat med, personalfrågor som rekrytering, omställning och chefscoachning. Humaniora som sociologi, statsvetenskap och beteendevetenskap. Ekonomi som bland annat företagsekonomi och marknadsföring. Flera av våra medarbetare har djup kunskap då det kommer till psykisk och fysisk hälsa, friskvård och stresshantering

98% nöjda deltagare

Sedan mitten av 2010-talet har Coachgruppen hjälpt människor komma i sysselsättning. Under åren har vi organiskt växt som företag och idag har vi 13 kontor i fem städer. Vi har i flera omgångar arbetat med kommunala arbetsmarknadsinsatser i exempelvis Sollentuna, Helsingborg och Uppsala vilket gett oss värdefull kunskap och erfarenhet om hur man hjälper människor som står långt ifrån arbetslivet in i egenförsörjning genom jobb eller studier. 


Kontakta oss

Är du intresserad av att få hjälp in i arbetslivet? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

Vi finns även på telefonnummer: 08-735 33 08.


Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)

kontakta oss Uppsala